Ny dag!

Okej då va det dax igen...,att skriva ner lite tankar.
Idag fyller Kungen 62 år så man får väl säga GRATTIS!
Vilken otur han har med vädret idag, det har vart sol i en vecka nu men idag är det mulet:(
Igår var jag på en jobbintervju, så håll tummarna, för det är ett jobb som jag gärna vill ha:) ett jobb som ligger rätt nära hornstull, på ett jättemysigt ställe, vore inte helt fel att jobba där...kan berätta mer om det om jag får jobbet sen.
Igår va det oxå dax att städa upp på balkongen och ställa ut utemöbler och lite blommor
image8

Nu är det starx dax för alla partysugna att supa skallen i bitar, men till vilken nytta? nja..ja ska nog bara sitta hemma och mysa istället.vädret e ju inte så kul så va ska man ut och göra...
man kan ju sitta hemma och se en mysig film, äta lite godis och bara njuta av att inte va en av alla som e ute i regnet:)
hahah.
Så till idag, jag vet inte va jag ska hitta på idag, jag är ledig och har inget mer planerat än att gå till tvättstugan och boka tvättid:)haha och hur kul är det!?!

Fick en ny mobil här om dagen för att jag förlängde mitt abonnemang, jag har 3 och det funkar rätt bra tycker jag faktiskt, trots att många klagar på det.
bilden på balkongen e tagen me mobilen:) 5 Megapixlar.:)nice!
däremot så har den nya luren en funktion som ja inte visste när ja valde den, jo man ska trycka på skärmen istället för på knapparna..? ja säger som alla unga nu för tiden;), meeeeen lixooooom hallåååå ska det tyyyyp va så?
varför inte trycka på knapparna som ändå sitter på telefonen?
jaja nu ska ja vänja mej vid det , och sen kommer ja nog tycka att det är helt okej!







Invigningskonsert i Södertälje...

Då va det dax igen, att skriva av sig lite:)
Igår var jag och min underbar vän Frida på invigningsparty i södertälje, kringlanhuset hadde nyinvigning och då stod Linda Bengtzing för underhållningen, så vi drog dit och kollade in hennes minishow, 4 låtar akustiskt!
Blev grymt trevligt!
När vi träffat linda och språkat lite me henne så skjutsade Frida mej hem igen, och väl hemma så blev det en promenix i skogen me min kärlek:) jättemysigt att gå ut och gå lite faktiskt, nu när det äntliiiigen är vår!
Senare på kvällen så blev det hallonpaj med grädde som ja bakat:, muuuums! va gott det va!
Vi såg en film men somnade ganska fort...det va gårdagen det....
Kanske man ska säga något om idag? eller vänta me det till lite senare kankse..ja tror det...
s¨å nu lägger ja in ett par bilder från showen igår så får ni hålla till godo med det tills nästa inlägg:)
image6image7


Ny blogg! invigning!

Så va det dax, att börja blogga om allt och ingenting...
men vart börjar man?
en kort presentation kanske, Hampus heter jag, jag är 24 år och bor i Rönninge för tillfället med min Kärlek och mina två katter! Liza och Smilla...
image1
katterna och stoffie!

Jag kan lova att jag har myyycket att berätta om, både kul och mindre kul saker, en blogg är ju till för att vädra sina tankar om det mesta!
och det tänker jag inte ändra på med min blogg!

Nu sitter jag här i solen, med öppna fönster och njuter av att våren är här,  en tid då ja förr alltid blev deppig, ja våren har varit den årstid som jag ogillat mest fram tills nu i år.
Men iår så försöker jag att tänka bort problemen i livet istället, nu umgås jag bara med dom som får mej att må bra, folk som kan se mej för den jag är nu.
Innan så har jag väl varit lite för snäll och lättlurad, och blivit utnyttjad en del pga det.
Men även jag har nog vart lite klurig, trillat snett och gjort saker som jag kommer få ångra resten av mitt liv, tänker speciellt på en sak som hände för snart 2 år sedan.., då jag svek mina vänner och mådde extremt dåligt i mej själv.
Man kan nog inte skylla från sig egentligen men under många år så mådde jag inte som en prins precis, jag va svag och lät folk dra in mej i saker som jag inte ville vara med på egentligen ( inga droger eller så) .
Sen när det var för sent så insåg jag att ja nog va tvungen att ta tag i mitt liv även om det skulle göra förbannat ont och få mej att bli tvungen att börja om på nytt igen.
Nu mår jag bättre och bättre men en del saker kommer man aldrig ifrån...och det gör mej lessen, livet är ingen dans på rosor som man får höra ibland, det är mer som en stepp på taggtråd. ja iallafall mitt liv.
Nu ska jag inte gotta ner mej och er allt för mycket i det som jag varit med om förr, det var då och jag försöker att se livet som en dans nu, man lever bara en enda gång och man få aldrig mer en chans att leva ett liv på jorden.
Så det är lika bra att försöka leva och göra det man kan för att må bra.
Jag har även lärt mej att man måste kunna förlåta, ja har varit tvungen att förlåta en del människor för en del saker för att kunna va den jag är nu.
Och det kan jag säga, att den jag är nu är inte den jag var för bara två år sedan.

Solen skiner och jag sitter här med mina underbara små katter, den ena är bara 7 månader och snubblar fortfarande runt som om hon va 1 månad,hon vill inte växa upp:)
Nu får det va nog me bloggande för idag, jag äterkommer imorrn!
 ha det gött!
/Hampus

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0